R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-04-2011, 03:24 PM   #15721
Tech Regular
 
Robotech's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Temecula, CA
Posts: 337
Default

Quote:
Originally Posted by MikeR View Post
I'm paid to say it but I love mine! Lipo chassis and shaft drive is like an unfair advantage in the non boost classes

We just recently won a 3 hour enduro, and I also almost TQ'd the King of Cal race going up against 30 other cars with my Pro4. Not bad for the oldest car on the track
I went to look up the chassis on Exotek's website and it just says "Coming soon"...

Then I looked at their store and found it. Might be my next purchase as that looks really nice.

Last edited by Robotech; 08-04-2011 at 03:37 PM.
Robotech is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 03:27 PM   #15722
Tech Addict
 
rc_square24's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Vancouver, BC
Posts: 674
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Robotech View Post
I went to look up the chassis on Exotek's website and it just says "Coming soon"...where might I pick up this chassis?
I think their site is not as up to date as their shop.

If you go to the shop page it is there ready to be added to cart.
rc_square24 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 03:39 PM   #15723
Tech Elite
 
MikeR's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Oceanside, CA
Posts: 4,914
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by rc_square24 View Post
I think their site is not as up to date as their shop.

If you go to the shop page it is there ready to be added to cart.
Correct- the main pages are terribly out of date with only the shop portion being up to date. Reason being is Exotek website 2.0 is in the design stages.
__________________
www.exotekracing.com ☆ASSOCIATED☆DURANGO☆HPI☆HB RACING☆KYOSHO☆LOSI/TLR☆SERPENT☆TAMIYA☆XRAY☆

A picture with your post, when trouble shooting, will probably get more rctech help than without...
MikeR is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 08:57 PM   #15724
Tech Regular
 
Join Date: Jul 2006
Location: Surrey British Columbia Canada
Posts: 304
Default

Quote:
Originally Posted by MikeR View Post
Correct- the main pages are terribly out of date with only the shop portion being up to date. Reason being is Exotek website 2.0 is in the design stages.
did you have any issues with fitment, mainly the rear arms, ive had to add like 5mm of shims in the rear to get the arms to fit properly
C_Suzuki is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 09:24 PM   #15725
Tech Elite
 
MikeR's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Oceanside, CA
Posts: 4,914
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by C_Suzuki View Post
did you have any issues with fitment, mainly the rear arms, ive had to add like 5mm of shims in the rear to get the arms to fit properly
I added extra spacing for the rear to give us adjustable wheel base like current tourers. Small tracks= short wheel base, big tracks= long wheel base.

I would have done it to the front blocks as well but unfortunately the front bumper and steering bridge prevents that.
__________________
www.exotekracing.com ☆ASSOCIATED☆DURANGO☆HPI☆HB RACING☆KYOSHO☆LOSI/TLR☆SERPENT☆TAMIYA☆XRAY☆

A picture with your post, when trouble shooting, will probably get more rctech help than without...
MikeR is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2011, 05:41 AM   #15726
Tech Addict
 
StarrRacing's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Youngstown, OH
Posts: 678
Trader Rating: 8 (100%+)
Default New to this thread....

Hey everyone, how's it going?

I bought a Pro4 not long ago for my son to run VTA Class. It came with some extra parts, and I know parts for this chassis are getting scarse....
But, do I understand from reading some of the posts that parts from other cars will work on this chassis?

Thank You for the Help
__________________
Jeff Starr
U.S. Coast Guard (Retired)
Traxxas 4x4 (x2), Associated SC10,
XRay T3 '009 (VTA), XRay T3 '10 (USGT), Tamiya M05 (Mini),
Tekin, Spektrum.
StarrRacing is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2011, 06:47 AM   #15727
Tech Addict
 
rc_square24's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Vancouver, BC
Posts: 674
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by StarrRacing View Post
Hey everyone, how's it going?

I bought a Pro4 not long ago for my son to run VTA Class. It came with some extra parts, and I know parts for this chassis are getting scarse....
But, do I understand from reading some of the posts that parts from other cars will work on this chassis?

Thank You for the Help
TC3 CVD bones fit for one.

Cyclone TC (Not sure TCX) uses the same suspension parts so i don't think they are that hard to come by.
rc_square24 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2011, 09:41 AM   #15728
Tech Champion
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 5,638
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Anybody using losi lcd drives or xray ecs type drives in the front end of their Pro4 ??? It should make that car uncatchable.........
bertrandsv87 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2011, 06:22 PM   #15729
Tech Elite
 
MikeR's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Oceanside, CA
Posts: 4,914
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

TCX arms (direct fit to Pro4)
TC3 cvd shafts
TCX shock parts
TCX rear toe blocks
Hot bodies D4 diff gears (direct fit to Pro4)
Exotek chassis and Titanium shock mounts

And on ebay and the internet shops are still tons of Pro4 supplies
__________________
www.exotekracing.com ☆ASSOCIATED☆DURANGO☆HPI☆HB RACING☆KYOSHO☆LOSI/TLR☆SERPENT☆TAMIYA☆XRAY☆

A picture with your post, when trouble shooting, will probably get more rctech help than without...
MikeR is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2011, 07:05 PM   #15730
Tech Elite
 
bigb11's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: POUGHKEEPSIE,NY
Posts: 3,126
Trader Rating: 59 (100%+)
Send a message via AIM to bigb11
Default

If you need parts, I have brand new in box pro4 for sale. pm me
__________________
PHAT QUAD RACING, HPI/HOTBODIES, RATZAS, DARKSIDE MOTOR SPORTS, PARMA, Brown Engineering, ROBITRONICS, RC AMERICA, PANTHER, TEKIN, TEAM HOLY ROLLER, Rev Tech/Epic, RC AFRICA, HITEC www.browneng.org, DE wheels
bigb11 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 07:28 AM   #15731
Tech Adept
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 102
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

New to the Pro4. Any chance anyone makes alluminum out drives for the diff???? Anyone try to fit the SpecR tb03 gear diff in the car?

Thanks.
Murray is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 10:09 AM   #15732
Tech Champion
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 5,638
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Anyone running DCJ drives in their Pro4 ???? Do they fit nicely ? What about losi Lcd drives and Ecs drives ?????????????
bertrandsv87 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 10:32 AM   #15733
Tech Elite
 
MikeR's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Oceanside, CA
Posts: 4,914
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by bertrandsv87 View Post
Anyone running DCJ drives in their Pro4 ???? Do they fit nicely ? What about losi Lcd drives and Ecs drives ?????????????
I am running Cyclone DCJ- works good but is 2mm shorter then it really should be to fit in the front diff cups. Wait for the TCX DCJ- it will be out soon and includes 46mm shaft which is perfect for the Pro4.
__________________
www.exotekracing.com ☆ASSOCIATED☆DURANGO☆HPI☆HB RACING☆KYOSHO☆LOSI/TLR☆SERPENT☆TAMIYA☆XRAY☆

A picture with your post, when trouble shooting, will probably get more rctech help than without...
MikeR is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 10:34 AM   #15734
Tech Elite
 
MikeR's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Oceanside, CA
Posts: 4,914
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Murray View Post
New to the Pro4. Any chance anyone makes alluminum out drives for the diff???? Anyone try to fit the SpecR tb03 gear diff in the car?

Thanks.

I have tried it but does not fit. Still searching for good metal diff out drives. For now I use the black composite out drive- stronger then the delrin option.
__________________
www.exotekracing.com ☆ASSOCIATED☆DURANGO☆HPI☆HB RACING☆KYOSHO☆LOSI/TLR☆SERPENT☆TAMIYA☆XRAY☆

A picture with your post, when trouble shooting, will probably get more rctech help than without...
MikeR is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2011, 12:57 PM   #15735
Tech Adept
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 102
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

any NOS transmission cases out there?
Murray is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:44 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0