R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 09-12-2007, 06:23 AM   #1
Tech Master
Centerline Racing's Avatar
Join Date: Nov 2006
Location: Twin Cities, MN
Posts: 1,069
Trader Rating: 32 (100%+)
Default Spektrum Telemetry/DX3R

Is there a hole in the top of the DX3R to mount the telemetry screen?

Centerline Racing is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 09:00 AM   #2
Tech Champion
RCGaryK's Avatar
Join Date: Sep 2003
Location: Champaign, IL
Posts: 7,331
Trader Rating: 3 (100%+)

Originally Posted by Centerline Racing View Post
Is there a hole in the top of the DX3R to mount the telemetry screen?

No, there is no way to attach the telemetry module to the DX3R.
RCGaryK is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NIB Spektrum DX3R Driver1 R/C Items: For Sale/Trade 11 07-13-2009 08:37 AM
spektrum dx3r and rc telemetry markny Radio and Electronics 3 09-02-2008 09:24 AM
Spektrum DX3R Like New LOSI BOY-MF2 R/C Items: For Sale/Trade 6 03-21-2008 05:43 AM
Spektrum DX3R 40% Singapore R/C Racers 4 01-27-2008 11:54 PM
Spektrum Telemetry. Spektrum Nitro Telemetry Combo Pack w/ timing trigger HookaMega R/C Items: For Sale/Trade 18 02-12-2007 06:12 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 05:10 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0