R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 02-07-2006, 11:01 PM   #1
Tech Initiate
Join Date: Jan 2006
Posts: 45
Default IB3800 and Q2 problem

Any one has experienced some problem with Q2 running IB3800 ?
I heard some have but not sure what's exactly...

Please advise...

rcmnx is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2006, 04:11 AM   #2
Tech Master
XMSRacing's Avatar
Join Date: Dec 2005
Location: Milwaukee
Posts: 1,013
Trader Rating: 11 (100%+)
Send a message via AIM to XMSRacing Send a message via Yahoo to XMSRacing

I know of at least one guy at my track that runs a Q2 and IB's with no problems what so ever, in fact... he's normally the fastest guy or one of the fastest (depending on visitors) guys at the track.
XMSRacing is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
0-30, IB3800 gatermaxx R/C Items: For Sale/Trade 6 11-26-2007 10:34 AM
(WTB) ib3800 dido41 R/C Items: Wanted to Buy 2 03-21-2006 01:47 PM
IB3800! GASKET98 R/C Items: For Sale/Trade 10 03-01-2006 03:22 PM
IB3800 tc4kid191 Electric On-Road 26 10-30-2005 08:50 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 04:56 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0