R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-12-2015, 03:04 PM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1
Default Help me get my first RC car going

Been flying rc for a long time, so very familiar with esc's and all that. So I finally buy my first car. For 2 days I have tried everything I can think of to get the esc to come alive , but no luck. This is what I have:

HK Quanum Vandal ARR

HK Trackstar TS4G radio

All brand new. So the tx binds with the rx fine , steering is functioning properly. No instructions included on how to set up esc that was included with car, but I've set up new esc's a hundred times.

After 2 days, I have tried everything and the esc has not made any sound nor has any led flashed. But fan is running.

Frustrated !
Bronco2015 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2015, 04:53 PM   #2
Tech Initiate
 
collector1231's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 24
Default

Have you followed this guide to a T yet? If this does not work, the ESC could very well be dead.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...0X250379X2.pdf
__________________
Atomik/Venom Team Driver

http://www.atomikrc.com
http://www.venom-group.com/
collector1231 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:49 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net