R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-08-2011, 11:14 AM   #1
Tech Addict
 
mysupratoy94's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Sunny California
Posts: 733
Trader Rating: 24 (100%+)
Send a message via Yahoo to mysupratoy94
Default 2WD Slash Transmitter turns tires but throttle not turning motor

I have a slash 2wd and I just replaced my stock speed controller and motor to a Novak GTB and 8.5 motor. I know the ESC and Motor work because we tested it. When I turn on my Transmitter, im able to control my servo, turns wheels fine. When I pull the throttle the motor doesnt turn.

I re-binded the transmitter and receiver, just incase something was wrong with that part... but other than that, I dont know what else to try.

Any suggestions will be greatly appreciated!
mysupratoy94 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2011, 11:35 AM   #2
Tech Regular
 
xDIEGOx's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: San Diego, CA
Posts: 397
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

Recalibrate the esc to the transmitter.
__________________
Tekno SCT410 - RX8 Gen 2 - Pro4 HD 4300kv - Savox 1256
xDIEGOx is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 09:10 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net