R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 08-22-2004, 12:56 PM   #1
Tech Adept
Join Date: Aug 2004
Location: so cal
Posts: 160
Default i drive a FT b4 and my car glitches, please help

i have a FT b4 and i use a m8 radio, that car glitches when i go far, can anyone give a newbie some pointers like should i place the reciever on top of the servo or something else to stop the shaking or something like that.
slimbob is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2004, 01:10 PM   #2
Tech Addict
Join Date: Mar 2003
Location: Long Island, New York
Posts: 716

Make sure the antenna wire isnt touching the chassis in any place. Contact with the graphite chassis can cause glitching.
AE Racer is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2004, 08:34 AM   #3
Tech Fanatic
Join Date: Jul 2004
Posts: 752
Send a message via AIM to DerekL

My B4 does the exact same thing, and i use an M8..... hmmmmm
DerekL is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Glitches on Servo NOVICE4EVER Singapore R/C Racers 10 12-04-2007 08:24 AM
Glitches intrance Singapore R/C Racers 9 10-24-2007 04:53 PM
BAD GLITCHES HELP TylerOwenby Electric On-Road 9 05-20-2007 08:40 PM
Novak SS5800 glitches StoneMan Electric On-Road 11 06-08-2004 09:47 AM
Car still glitches!!! HELP MugenMTX3Kid Electric On-Road 82 03-19-2004 07:14 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 12:42 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0