R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-31-2010, 07:11 PM   #1
Tech Addict
 
Join Date: Sep 2008
Location: C an ada
Posts: 550
Trader Rating: 13 (100%+)
Default is it a MMM V3 or V2? thx

am new to 1/8 E, just bought one MMM.

is it V3 OR V2 MMM? how can you tell? thx.
Attached Thumbnails
is it a MMM V3 or V2? thx-img_2025.jpg  
NSLST is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2010, 07:21 PM   #2
Tech Adept
 
Jason_R's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Charlotte, NC
Posts: 236
Send a message via MSN to Jason_R
Default

Quote:
Originally Posted by NSLST View Post
am new to 1/8 E, just bought one MMM.

is it V3 OR V2 MMM? how can you tell? thx.

Should be a v3, most everything prior to that used bullet connectors on the power (battery) side as well.
Jason_R is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2010, 07:25 PM   #3
Tech Lord
 
Join Date: Jul 2008
Location: Houston, TX
Posts: 11,530
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

Could be either - the V2 has a green board, the V3 has a blue board - that's how they are told apart.


http://www.rc-monster.com/forum/show...04&postcount=3
Duster_360 is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2010, 08:28 PM   #4
Tech Fanatic
 
G33Kster's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Bay Area, CA
Posts: 840
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Duster_360 View Post
Could be either - the V2 has a green board, the V3 has a blue board - that's how they are told apart.


http://www.rc-monster.com/forum/show...04&postcount=3
Well then I'd say that's a V2 MMM, you can see a bit of green board peeking out around the bullets.
__________________
"You haven't done a big enough jump 'till you've broke it!"
RC18T2 Team Kit /// Jammin X2 CRT Brushless /// Firestorm BL Conversion /// GTP Nissan E-conversion
FlySky GT-3 2.4GHz
G33Kster is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2010, 08:53 PM   #5
Tech Elite
 
Join Date: Feb 2008
Location: Belleville, MI
Posts: 4,517
Trader Rating: 53 (100%+)
Send a message via AIM to nv529
Default

Quote:
Originally Posted by G33Kster View Post
Well then I'd say that's a V2 MMM, you can see a bit of green board peeking out around the bullets.
I'm 100% sure its a v3 I don't know of any v2s with the power wires soldier to the broad they used the bullet connectorsm all of the new v3 have green boards too.
__________________
Nick Vasquez
Tekin | Reilly Paint | Dirt Burner Racing | RC Clubhouse| Washtenaw RC Raceway | TARCAR | The Track
nv529 is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 03:03 AM   #6
Tech Elite
 
Join Date: Apr 2007
Location: The Aloha state
Posts: 3,039
Trader Rating: 125 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by nv529 View Post
I'm 100% sure its a v3 I don't know of any v2s with the power wires soldier to the broad they used the bullet connectorsm all of the new v3 have green boards too.
Mines look exactly the same and is a V3. I have two of these and they are identical and the box says V3 part number 010-0062-01 and 010-0062-00. both of the boxes were sealed and says V3 on it.
__________________
----Answer RC-USA----Stickit1 Racing----PT Racing Hawaii----808-RC----702 Raceway-----Dialed RC-----
Neesh is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 04:07 AM   #7
Tech Elite
 
8ight-e's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 4,164
Trader Rating: 57 (100%+)
Default

Even the first runs of v3's still had bullets on the battery side.. that iMO would have to be a v3 MMM.

PS castle replaces v1 & v2 esc's w/o questions, typically.
8ight-e is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 09:55 AM   #8
Tech Lord
 
Join Date: Jul 2008
Location: Houston, TX
Posts: 11,530
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

When the v3 came out, there were a lot of returned v1s and v2s - those were refurbished and upgraded to v3s, but still used the bullets on the power side if thats what they did originally.

I have 2 combos that are orig v3, all with blue boards. Blue vs green is hard to tell from the little 'peek' - I thought I'd been sent a v2 when I sent it in to be replaced with a v3, but when I popped case off to see the bottom of teh board a sI was told to do, I could see that it was a blue board.
Duster_360 is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 05:17 PM   #9
Tech Addict
 
Join Date: Sep 2008
Location: C an ada
Posts: 550
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

the PBC board is in color GREEN

So, does it mean it is V2? THX.
NSLST is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 06:39 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net