R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-31-2010, 03:01 PM   #1
Tech Initiate
 
Join Date: May 2010
Posts: 31
Default STOCK SERVO

I have a 1/16 slash and i notice that there is some play in the stock servo and i am wondering is there any adjustments that can be made to resolve this or is it something that would have to be upgraded to be able to fix, thanks, Scott
burchill is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2010, 03:30 PM   #2
Tech Fanatic
 
TheCore's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Feb 2010
Location: New Jersey
Posts: 798
Trader Rating: 45 (100%+)
Default

play in the servo or slop in the links and carriers ?
if you're convinced it's in the servo try picking up a new gear set for it. if it might be "other play" try putting steel hollow balls in your toe links and maybe replace them if the ends look stretched. a TON of play also develops in the carriers so maybe it's time to replace them as well.
TheCore is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How much better is the Hitec 7955 than the stock servo in the Losi 2.0 RTR? Garet Jax Nitro Off-Road 16 07-02-2009 07:05 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 12:36 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net