R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 10-17-2003, 05:10 PM   #1
Tech Elite
Join Date: Jan 2003
Location: Canada
Posts: 2,062
Default OS VZ-B Carb Settings

Is anyone having trouble getting there motor running correctly. Mine is rich on bottom and lean everywhere else. I've tried different settings and sealed the engine. The motor runs fine with the RZV01B carb. on it. I've never seen a OS Carb do this or anyother carb. for that matter.
Chris Reilly is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
s421bnsx carb settings reddishdsb Onroad Nitro Engine Zone 0 02-03-2007 05:09 PM
P5 Carb Settings? Dustinkeys Electric Off-Road 2 06-09-2005 08:37 AM
ops carb settings xxx-ntkid Electric Off-Road 0 09-29-2003 08:04 AM
Carb settings??? tylerp_2000 Monster Trucks 4 04-05-2003 03:27 PM
Rb carb settings? TheRagunCajun Rookie Zone 4 07-25-2002 12:15 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 02:14 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0