R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 10-03-2007, 06:58 AM   #1
Tech Rookie
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Unhappy My car dosen't brake

Hi all.
I've bought a Ansmann Smacker. What happens is that when I try to brake (or reverse) it slowly responds. I've already reseted the ESC to the default settings and programmed it again.

Does anyone have a idea off what might be happening?

brunofig is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2007, 08:47 AM   #2
Tech Champion
BuggyKing's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: Huntington Beach, Ca
Posts: 7,919
Trader Rating: 17 (100%+)
there might be an issue with ur receiver. Also wat motor arre u running too.
Our government is a #$%$ joke, from the head jester on down
RIP Mike M
BuggyKing is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Too much brake? smb17 Nitro Off-Road 1 08-03-2008 03:43 PM
brake help ceraf Rookie Zone 1 05-30-2006 12:35 PM
factory savage body dosen't fit any more classic xl Monster Trucks 3 07-30-2005 05:56 PM
ECS- Auto brake/Neutral Brake/Drag brake RC12L3a Electric On-Road 6 11-21-2004 09:10 PM
drag brake, brake and reverse imjonah Rookie Zone 3 07-24-2004 06:20 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 01:11 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0