R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 03-18-2007, 06:40 PM   #1
Tech Apprentice
Join Date: Feb 2007
Posts: 57
Trader Rating: 3 (100%+)
Default New ride up and running!

I recently got back into the hobby, and converted my 1st release xx-4 to the x-5. Had some glitching issues the last few days and finally took the plunge into spektrum. I purchased the Futaba 3PM and so far so good! No glitching. I also upgraded my 157 servo to a new 357 servo.

Thought id share some pics. Dont hear alot about X-5s on here.



My pic host doesnt support this board, so you have to click.

Time to go cut out the body!
SupahDave is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NEED A RIDE TO SIR!!!! :) STARSCREAM Northwest Racers 7 02-13-2008 11:03 AM
what ride? Rollondis Electric On-Road 0 08-31-2007 10:11 PM
My new ride LosiSuperTruck Monster Trucks 0 07-04-2006 10:43 PM
running too rich or running to lean bumm_off_street Nitro On-Road 7 03-29-2006 07:28 PM
MY Ride! Clint ODell Nitro On-Road 7 01-19-2004 07:32 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 07:30 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0