R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 12-09-2006, 09:21 PM   #1
Tech Rookie
Join Date: Dec 2006
Posts: 6
Default HPI MT2 HELP!!!

Hey guys,
i have a HPI NITRO MT2 and i have noticed some problems lately that i know nothing about and need your help with..

okay so first off... i noticed that after i had the car apart last summer to clean it throughly it would not turn as tight

second, when i ran it last summer about two or three months ago... i was running it not hard but not soft.... it was getting ran pretty good.... and after about ten minutes.... after a five minute warm up and then running it pretty good for ten minutes... i noticed that it would not move!!! almost like the clutch bell had enough and decided to go night night... but it was replaced with all new parts, the whole cluthch bell housing and all the components inside of it... and the spur gear was replaced that day and everything was replaced at the local hobby shop.. Hobbytown USA.. so thats the second problem

third, i was just wondering if anyone knew about a racing league for that type of truck in washington...

if you could please email me with some answers that would be great!!!!


Ianman is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 07:43 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0